Kevin De Brujne napušta Siti?
Foto: Conor Molloy/News Images / imago sportfotodienst / Profimedia

najava

Kevin De Brujne napušta Siti?

Vreme je za novu avanturu

Objavljeno:

Fudbaler Mančester sitija Kevin De Brujne rekao je da bi razmotrio prelazak u neki od klubova u Saudijskoj Arabiji kada završi sa igranjem u Premijer ligi.

De Brujne je tokom karijere igrao za Genk, Čelsi, Verder iz Bremena i Volfsburg, odakle je 2015. godine prešao u Mančester siti:

- Za moju suprugu Mišel, egzotična avantura je u redu. To su razgovori koje sve više vodimo kao porodica. Ostalo mi je još godinu dana ugovora i moram da razmišljam o tome šta može da se dogodi - rekao je De Brujne za belgijsku televiziju "VTM".

Kevin De Brujne
foto: Andrew Yates / Zuma Press / Profimedia

- Moj najstariji sin ima osam godina i zna samo za Englesku. On me takođe pita dokle ću igrati za Siti. Kada dođe trenutak, moraćemo time da se pozabavimo na određeni način - naveo je 32-godišnji belgijski fudbaler.

Belgijanac je takom karijere osvojio brojne trofeje, a najviše uspeha imao je sa Mančester sitijem, sa kojim je, između ostalog, osvojio šest titula u Premijer ligi i Ligu šampiona.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.